Reset Password

Make a Reservation
Advanced Search
Your search results

INDIVIDUELL SÖKNING OCH URVAL AV FASTIGHETS EGENDOMAR I SPANIEN MED SPAIN-CASA

2019-08-06 by admin

INDIVIDUELL SÖKNING OCH URVAL AV FASTIGHETS EGENDOMAR I SPANIEN

Att köpa en fastighet i Spanien är en fantastisk investering och en underbar möjlighet att tillbringa semestern och lära känna den vackra livsstilen i södra Europa. Det är också ett mycket allvarligt steg som måste förberedas noggrant. För närvarande är professionell hjälp mycket viktig för att kunna fördjupa det faktum att det idag är en fördel med att köpa en fastighet i Spanien, till stor del beroende av denna serie faktorer: det bekväma klimatet, ett populärt turistområde, och turistflödet markeras från alla hörn av världen.

Tack vare vårt hårda arbete, att köpa en fastighet i Spanien är allt du behöver ha i avsikten, i övrigt kan vi råda och följa med dig under hela processen.

Endast med hjälp av Expert Spain Property-specialister garanteras det att din dröm blir verklighet. Fullt stöd från vår personal hjälper dig att uppnå bästa resultat.

FÖRDELAR

Vilken är den största fördelen med vårt företag?

Vi erbjuder möjligheten att köpa en fastighet. Vi har ett avancerat sökverktyg som kombinerar ett brett urval av fastigheter från direkta ägare och byråer.

Om du är intresserad av fastigheter på sekundärmarknaden tar vi kontakt med ägaren; Om du vill köpa en ny fastighet tar vi direkt kontakt med utvecklaren. Att kunna få tillgång till exakt vad du letar efter betyder bland annat uppenbara fördelar att du med vårt företag kan spara en betydande summa pengar och tid.

Och det är inte mindre, eftersom fördelarna med att arbeta med våra experter är många:

 – Individuellt urval av fastighetsalternativ;

 – Öppenheten i våra metoder;

 – Fullständig kunskap om den spanska lagen;

 – Tolkstöd;

 – Detaljerade råd om de bästa alternativen;

 – Kvalitetsförfilter för att erbjuda endast de bästa platserna och föremålen;

 – Direkt stöd under förhandlingar med säljaren och hjälp med att förhandla fram det bästa priset.

 – Ett team av professionella som helt klart känner till alla nyanser på den spanska fastighetsmarknaden.

– Förklaring av alla detaljer i avtalet;

 – Fullt stöd i alla stadier före registreringen av ditt köp;

 – Hjälp för att få lån.

– Genomskinliga och rättvisa avgifter, utan överdrivna eller dolda betalningar.

– Uthyrning av din fastighet så att din investering betalar sig själv.

Hur väljer vi den bästa produkten? Det finns ett stort antal fastighetsobjekt på marknaden, men vi måste välja det som uppfyller alla parametrar du behöver. Vi erbjuder våra kunder ett individuellt urval av fastighetsalternativ. Vi är intresserade av långsiktigt samarbete och arbetar för att se våra kunder lyckliga och därmed tjäna deras lojalitet.

När det gäller platsen erbjuder vi varje detalj med avseende på:

– Avstånd till kusten;

 – Lokalens infrastruktur;

 – Tillgänglighet för transport;

 – Historisk arkitektur;

 – Landskap och platser;

 – Detaljerad information om det valda objektet;

 – Miljö och ekologi;

 – Priser.

Enligt dessa parametrar kan du fullt ut uppskatta fördelen med det erbjudna alternativet.

Dina krav och prioriteringar för fastigheter är vägledningen för en bra service. Samtidigt som vi ger de nödvändiga råden tar vi hänsyn till alla våra kunders önskemål. Det finns alla typer av behov och mål, vissa människor behöver ett stort familjehem med trädgård, medan andra letar efter ett litet och mysigt hus i ett lugnt område, medan många drömmer om en by vid havet där de kan ha en bra tid. Våra kunders önskemål varierar mycket, så vi strävar efter att förstå deras behov, vara smidiga och ge dem de bästa erbjudandena tillgängliga för deras intressen.

Nuestro Rendimiento

Ventas
Visitas
Clientes Satisfechos

Vi erbjuder ett brett utbud av fastigheter där du kanske är intresserad:

 1) Bostadsfastigheter:

– Lägenhet;

– Vind;

– Byhus;

– Komplex;

– Hus;

– By;

– Herravälde.

  2) Kommersiella fastigheter

Vi förstår att målen på fastighetsmarknaden är unika för varje person, så vårt arbete är inriktat på att hitta det bästa alternativet, det som passar efter alla kunders begäran. Det finns många design- och funktionsvariationer, så vi kan hjälpa dig att välja de mest lämpliga. Vanligtvis ber vi våra kunder om alla detaljer om önskat antal sovrum, vardagsrum, badrum, pooler, tomtområde, parkeringsbehov, balkonger och utsikt, alla de stora eller små aspekter som de föredrar när det gäller att hitta sitt drömhus, by eller lägenhet.

Den många års erfarenhet gav Spain Casa förtroende när det gäller att spara tid och bara överväga de erbjudanden som uppfyller dina behov. Vårt företag skapar ett urval av de mest intressanta föremålen.

Varför är det bättre att kontakta proffs?

Vårt företag är målorienterat. Därför erbjuder vi vissa garantier enligt dina sökparametrar. Vi erbjuder total integritet och säkerhet. Vi ger råd om alla ekonomiska aspekter. Detta innebär att vår personal kommer att följa dig i varje steg, eller om du föredrar, naturligtvis, kan du hantera dig själv i det skede du föredrar. Vi hjälper dig att hitta säljaren så att alla risker vid transaktion kontrolleras och elimineras. Våra advokater verifierar att titeln är ren, både med avseende på objektet och säljaren; det vill säga vi verifierar eventuella arresteringar, avgifter eller begränsningar för en utlänning i förhållande till fastigheter, liksom alla krav på objektet. Vi kommer att kontrollera allt så att du känner dig säker vid ditt köp.

Dessutom ställer vi till ditt förfogande riktiga foton, design och teckningar av golv av varje objekt i planen; Vi ger alla detaljer och rekommendationer. Varje + klient får personlig rådgivning och support på alla spanska institutioner som måste besökas under köpprocessen. Vi är intresserade av den korrekta och tillfredsställande avslutningen på ett fastighetsköp-transaktion i Spanien, det enda sättet att få kundlojalitet. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta fastigheter i Spanien på det snabbaste sättet!