Reset Password

Make a Reservation
Advanced Search
Your search results

OM SPAIN-CASA

2019-08-06 by admin

OM OSS

Spain Casa är den perfekta byrån som hjälper dig att hitta ett hus/lägenhet, vare sig det är en effektiv investering eller ditt drömhus.

Med ett team som dominerar i en mängd olika språk, speciellt Svenska, Engelska och Spanska, garanterar vi att processerna för ett fastighetsköp samt försäljningstransaktioner är enkla, lönsamma, roliga men framför allt säkra.

Hitta det bästa alternativet med vårt avancerade sökverktyg, som kombinerar ett brett urval av fastigheter från både direktägare och andra kollaborativa byråer. Efter att ha lärt känna våra kunders särskilda intressen filtrerar våra rådgivare dessa och väljer de egenskaper som bäst passar deras profil, och på det sättet kan vi snabbt samordna besök på dessa fastigheter.

Den första nyckeln för ett framgångsrikt förvärv är en välinformerad klient. Vårt team skapar rapporter med konkret data, fotografier och en virtuell rundtur av de potentiella egenskaperna. På detta sättet kommer kunden att bli bekant med marknadens nuvarande situation. Omedelbart efter att klienten hittat sin idealistiska egendom, kommer vi att meddela honom/henne med alla detaljer angående finansieringen och en eventuell kontrakt signatur. I Spain Casa, kommer vi att vara på din sida under varje procedur; som hjälper dig att förstå alla viktiga detaljer kring den lokala lagstiftaren, områdets vanor och tullar, och naturligtvis kommer vi att tillhandahålla allt detta på ditt eget språk.

Hos oss kommer du alltid att känna dig ledsagad, och vår service lista är praktiskt taget obegränsad: Att hjälpa dig öppna ett bankkonto, att etablera eltjänsten i din lägenhet eller kabel-TV-installationer. Vi kan ta hand om att hyra din fastighet om du vill, och vi kan presentera dig för kompetenta advokater som är specialiserade på olika specialområden (verkliga statliga affärer, invandring, handelsrätt osv.), eller rekommendera en god målare eller rörmokare, att agera som tolk, om du behöver, och vi kan till och med göra din vistelse till en glad upplevelse genom att rekommendera restauranger eller lokala attraktioner. Denna typ av kvalitetsvård har blivit vår specialitet och vårt utmärkande märke.

Att äga ditt eget hem i ett vackert soligt land är inte bara drömmen för många, utan idag är det också en verklighet, eftersom fastighetspriserna i Spanien ligger på en mycket attraktiv nivå. Räkna med oss. Vår långa erfarenhet på fastighetsmarknaden har gett oss ett stort rykte bland våra kunder som vanligtvis rekommenderar oss till vänner och familj. Det är inte för mindre; kvaliteten, professionaliteten och den helt individuella metoden som vi använder är de viktigaste komponenterna för framgång i denna sektor. Och vi arbetar riktigt hårt för att tillfredsställa våra kunder.

Nuestro Rendimiento

Ventas
Visitas
Clientes Satisfechos