Reset Password

Make a Reservation
Advanced Search
Your search results

PROCESSER MED SPAIN-CASA

2019-08-06 by admin

PROCESSER

När du väl har tagit ett fast besluten att förvärva en fastighet, vad är de rekommenderade stegen att följa?

Vi rekommenderar att du anställer tjänster av en advokat eller ställer det till ditt förfogande så att du är involverad i alla stadier under köpets process så att allt är enkelt och pålitligt.

Valet av rätt plats är nyckeln, så först och främst måste du bestämma (med vårt råd om du behöver det) i vilket område i Barcelona du vill bo. I det första steget med fastighetsmäklaren tittas det helt enkelt igenom din portfölj på kontoret, baserat på en kort förklaring om vad klienten söker efter. Det är att föredra att denna förklaring är så specifik som möjligt så att vår agent endast kommunicerar samtal till besökare till fastigheter som uppfyller deras exakta specifikationer.

Så snart agenten hittar en egendom som passar dina behov kommer han att kontakta dig för att boka en tid. Innan du besöker en fastighet kommer fastighetsmäklaren att ge dig ett formulär för varje fastighet att besöka, så att du kan hålla ett register.

När du hittat en specifik egendom som du är intresserad av att köpa är nästa steg att kontakta din fastighetsadvokat så att de kan verifiera att all dokumentation är i ordning och tillgänglig. Det finns ett bra antal kontroller som måste genomföras. Dessa inkluderar fastighetslån, potentiella byggnader eller utvecklingar i området. Även den officiella dokumentationen som följer med en fastighet, till exempel:

– Intyg om beboelighet (intyg om beboelighet).

– Försäljningsdokument, med ägarna som köper in kontraktet.

– Enkel kopia, en enkel version av kontraktet, som används för allmän administration.

– Offentlig handlings dokumentär.

– Långa inteckningslån.

– Certifikat på bostadsregistret i Barcelona.

Naturligtvis är allt helt transparent i alla aspekter av köpet och under det hela är vårt mål att tillhandahålla en förstklassig service.

Nuestro Rendimiento

Ventas
Visitas
Clientes Satisfechos

RESERVATION AV FASTIGHETEN

När alla kontroller har genomförts, och du är säker på att du vill köpa, är det nödvändigt att du gör en insättning av fastigheten. Det vill säga, reservera fastigheten. I detta skede kommer advokaten att förbereda relaterade pappersarbeten och kommer att förklara i detalj alla villkor som är involverade i företaget.

Observera att när du skriver under denna dokumentation måste du också ge en offert för det pris du är villig att betala för fastigheten. Om ägaren accepterar erbjudandet är nästa steg den första utbetalningen som anges i detta dokument. Advokaten och/eller fastighetsmäklaren kommer att vara närvarande och kommer att översätta varje klausul i avtalet, vilket hjälper dig att alltid vara tydlig vad som undertecknas. Lita på oss när som helst, vi strävar efter att göra det till en mycket trevlig upplevelse, och det är viktigt att du känner dig fullständig informerad i alla led i processen.

När depositionen har betalats har ägaren ett lagligt åtagande att gå vidare, annars skulle han behöva betala två gånger av sin insättning för att komma ur kontraktet.