Reset Password

Make a Reservation
Advanced Search
Your search results

SPAIN-CASA TOLKSTJÄNSTER

2019-08-06 by admin

TOLKTJÄNSTER I SPANIEN

Människor besöker Barcelona av olika skäl som varierar från minnesvärda semester, till att starta ett företag, och detta är nästan omöjligt att göra utan tolkar eller en översättares tjänster. För att genomföra affärsförhandlingar, öppna ett bankkonto, hyra eller köpa en fastighet, göra en resa till kliniken eller notarius publicus, för att skapa en juridisk enhet och av många andra skäl kan du behöva översättningstjänster eller en professionell tolkning på Spanska.

Se till att alla detaljer är under kontroll. Det är viktigt att hitta en professionell tolk eller översättare, eftersom tolkning kräver viss specifik kunskap när man använder speciell terminologi relaterad till en aktivitet som en kommersiell transaktion.

Spanien Casa erbjuder kvalitetstjänster inom översättning och tolkning. Våra huvudsakliga översättningspar är:

– Spanska – svenska;

– svenska – spanska;

– Engelska spanska;

– Spansk engelsk;

Våra översättare är kvalificerade på att översätta texter av alla ämnen och komplexiteter, såväl som för tolkningstjänster. Dessutom har våra personalöversättare en unik kunskap om spansk kultur såväl som regionala dialekter, eftersom det spanska språket är mycket skiftande. Våra specialisters kompetens hjälper dig att undvika missförstånd eller felaktiga tolkningar av språket, en prioritering inom företag, medicin och många andra viktiga aspekter. En bra tolk kan lugna situationen, hjälpa till att sätta de inblandade parterna i kontakt med varandra och kanske spela rollen som medlare när man gör en affär. En erfaren tolk kan förklara lagstiftningens komplexitet så att du kan fatta rätt beslut utan att gå vilse i Spaniens affärs lagstiftning.

Nuestro Rendimiento

Ventas
Visitas
Clientes Satisfechos

ÖVERSÄTTNING

Våra kvalificerade specialister översätter dokumenten. Vi översätter pass, certifikat, fullmakt, olika certifikat och referenser. Vi arbetar också med översättningar av medicinsk, juridisk och teknisk dokumentation. Vi översätter alla dokument kring olika ämnen:

 – Regelbunden översättning;

 – Affärskorrespondens;

 – Litterär översättning;

 – Certifierade översättningar;

 – Internationell översättning (Apostille);

 – Samtidig översättning med säkerheten för en svuren översättare;

 – Överför med lugnet om ett ämne som är nära besläktat med lagar eller medicinfrågor.

Beroende på hur mycket text som krävs kan priset och tidsfristerna variera. Våra översättare tar hand om dokument av alla komplexiteter och storlekar, och vi kommer att göra vårt bästa för att få översättningen klar så snart som möjligt.

TOLKNING

Tolkning är en mycket populär tjänst och används av våra kunder. Detta kommer främst från det stöd som tolkarna erbjuder under besök i organisationer. Vi erbjuder tolkningstjänst från 2 timmar till den tid du behöver. Det kan vara ett besök på ett notarius kontor, tolkning per telefon, på kliniken, advokat, bank, affärsmöten eller mycket mer.

På ett möte tillhandahåller våra specialister samtidiga tolkningar, så att du alltid kan kontrollera situationen helt och förstå frågan. Tolkningstjänster systematiseras också för att helt kompensera sekundära aspekter, till exempel viss ytlig kunskap, men som vi vet är nödvändiga för ett framgångsrikt och tillfredsställande avtal. Våra specialister har ett utvecklat språk och har stor erfarenhet av förhandlingarna som arbetar med utlänningar och infödda.

 

På grund av Spaniens attraktivitet för affärer och rekreation besöker många turister och affärsmän från hela världen landet. Få av dem kan tala spanska korrekt. Även om det inte finns många kvalificerade yrkesverksamma inom detta område, arbetar vår personal enligt internationella standarder, och trots den höga efterfrågan på denna tjänst har vi alltid tillräckligt med tolkar av vår personal redo att tillhandahålla denna tjänst. Ta kontakt med oss ​​så hjälper vi dig gärna!