Reset Password

Make a Reservation
Advanced Search
Your search results

SPAIN-CASA TJÄNSTER

2019-08-06 by admin

ERHÅLLA TJÄNSTER AV N.I.E.

Implementering och mottagande av en NIE i Spanien, från €300. Mottagningstid: från 5 till 7 dagar.

Förverkligandet av en hel serie rättsliga åtgärder på Spaniens territorium behöver N.I.E. (Utländskt identifikationsnummer). NIE är det skatteidentifikationsnummer som används för icke-bosatta skattebetalare och tilldelas av skattemyndigheterna i den spanska staten. N.I.E. Det erhålls för både fysiska och juridiska personer som inte är bosatta i Spanien. Detta skatteregistreringsnummer är nödvändigt för att göra affärer, liksom många andra ekonomiska eller sociala aspekter

För att undvika huvudvärk för er kommer våra advokater att hantera alla frågor som är relaterade till att få NIE. Allt kommer att utföras så snabbt som möjligt, och du sparar en bra mängd ansträngning och tid vid utarbetande och leverans av nödvändiga dokument.

Utländska identifikationsnumret består av 9 tecken: en latinsk bokstav i början och slutet och 7 siffror i mitten. Om ett uppehållstillstånd erhålls i Spanien, kommer N.I.E. tilldelas automatiskt. Detsamma sker när öppningen av ett studentvisum sker. För andra fall, att erhålla N.I.E. händer på eget initiativ och är nödvändigt för att genomföra rättsliga åtgärder, till exempel: öppna ett bankkonto; registrering av den juridiska personen, förvärv av fastigheter; hyra av fastigheten; köp av en bil; osv.

Du kan få detta certifikat med hjälp av våra advokater, både med tjänsten i form av “nyckelfärdiga” och utan personlig närvaro. I det senare fallet kommer det att utföras genom att ge vår advokat fullmakt.

Dokument behövs:

 – Pass: ett dokument som bekräftar din identitet och medborgarskap;

 – Ett dokument som bekräftar behovet av att få en NIE;

 – Ett uttalande utfört och inlämnat i enlighet med de godkända standarderna.

Tänk på att proceduren för att få ett identifikationsnummer skiljer sig åt invånare och icke-bosatta i EU-länder. I alla fall kommer våra advokater att ge dig råd om alla dessa frågor. Vi kan faktiskt hjälpa dig att få N.I.E. på olika sätt:

– Vi organiserar, förbereder och presenterar all nödvändig dokumentation;

 – Fyll i ansökan korrekt.

 – Gå med ansökningsförfarandet (om det inte finns någon fullmakt undertecknad av dig);

 – Du kommer att åtföljas under upphandlingsförfarandet och få hjälp med att få en auktoriserad NIE.

Svarstid: För invånare i Europeiska unionen (icke-bosatta i Spanien) sker registreringen av identifieringsnumret inom två eller tre arbetsdagar efter det att handlingarna har lämnats in till immigrationsmyndigheterna. För andra icke-bosatta tar det mellan 5 och 10 arbetsdagar efter inlämnande av dokumentation.

NIE-certifikat-villkor: Samma NIE-nummer tilldelas endast en gång, men certifikatet har ett utgångsdatum. Det är 90 dagar från dagen för utfärdandet. NIE tilldelas permanent, men certifikatet måste uppdateras regelbundet vid behov. För att uppdatera certifikatet är det nödvändigt att tillämpa samma uppsättning dokument och bekräfta behovet av att utfärda ett nytt certifikat igen.

Nuestro Rendimiento

Ventas
Visitas
Clientes Satisfechos